Kostelec nad Orlicí
Oficiální internetové stránky


Vyhledávání

 

Sociální sítě

  • Facebook
  • Youtube


Cesta: Titulní stránka

 

Kostelecké putování za Betlémy

ikona, informace
Kostelec nad Orlicí se i letos chystá na již tradiční 3. Kostelecké putování za Betlémy, které opět přináší možnost zapojit se do krásné vánoční tradice.
 

 
 

Tato výstava, která se bude konat ve formě betlémské expozice rozmístěné za okny a ve výlohách různých domácností a obchodů, má za cíl oživit naše město a přinést do něj kouzlo vánoční atmosféry.

Pokud máte doma betlém, ať už ručně vyrobený nebo sběratelský, můžete se připojit k této výstavě a podělit se o svůj kousek vánoční historie. Každý betlém, který bude vystaven, bude nejen ozdobou městských ulic, ale také krásným symbolem tradice a společného sdílení radosti z blížících se Vánoc.

Kdo se chce pochlubit svým betlémem, ať už velkým nebo malým, je vítán, aby se zapojil do této jedinečné výstavy. Stačí jednoduše umístit betlém za okna nebo do výloh a tím přispět k oživení vánoční atmosféry ve městě.

Těšíme se na to, jak naše město zaplní rozmanité betlémy a jak společně vytvoříme krásnou vánoční výstavu, která potěší nejen místní obyvatele, ale i návštěvníky.

Přihlásit se do této akce můžete na e-mailu: sslezakova@muko.cz a do předmětu prosím uveďte Kostelecké betlémy.

Potřebujeme údaje: Jméno a příjmení (název obchodu), adresa, popř. zda můžete vystavit i více betlémů.

Následně budeme vytvářet mapku a seznam míst s betlémy pro návštěvníky a vám dodáme číselné označení místa, aby váš betlém bylo možné najít. Prosíme o nahlášení do 15.11.2024.

Výstava potrvá cca od 01.12.2024 do 06.01.2025. Nemáte vhodné podmínky pro vystavení svého betlému a chtěli byste se zapojit? Ozvěte se, zkusíme pro něj najít vhodné místo.


  • pozvánka, Kostelec nad Orlicí se i letos chystá na již tradiční 3. Kostelecké putování za Betlémy


 
 
Zodpovídá: Martin Rýdel
Vytvořeno / změněno: 15.10.2024 / 15.10.2024 | Zveřejnit do: 17.11.2024
 

Kontext

Umístění: Složky dokumentů > Aktuality
 

Zobrazit vyhledávací formulář »


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém